Alle remmen los

Dag 6: Ammeldingen - Trier

Zonnig NW 2, 27 graden

Vandaag gefietst: 76 km

Totaal gefietst: 563 km

Vandaag hebben we ons zeker 20 km berg afwaarts kunnen laten glijden. Dit had niets meer met een fysieke inspanning te maken want fietsen hoefde je nauwelijks.

Alle remmen konden los maar Petra bleef toch nog geregeld in de remmen knijpen want vaak gingen we wel erg steil naar beneden.

Dat Peet op andere vlakken zich wel liet gaan bleek uit een lunch bij een cafeetje waar zij na het drinken van een flesje cola ongegeneerd tussen andere gasten onbedoeld een enorme boer liet gaan.

Maar goed van fietsen wordt je vrolijk en komen je oerinstincten weer boven drijven.

Morgen proberen we een kortere afstand te fietsen maar dat gaat vast weer niet lukken.

1. Marjolein:
    Proost!!
  2. Ronald:
    28 mei 2026
    Als het zo door gaat komen jullie een week eerder aan!
  3. Peter Minjon:
    Buenos días vecinos,
    Heerlijk om af te dalen toch, maar daar heb je eerst voor moeten klimmen.
    En het fietsen lekker een biertje en/of wijntje en lekker eten.
    In Frankrijk is een boer laten een compliment voor de kok. 👀
    👍👍

saludos de Pedro
  4. Mam:
    28 mei 2026
    Lieverds wat een feest weer om met jullie alles mee te beleven. Ik geniet. Liefs
  5. Isa:
    lekker boeren ma
  6. Aad Wubben:
    28 mei 2026
    Petje af voor jullie prestaties hoor Petra en Mark! Bijna 100 km per dag, chapeau🤗 Wat een gaaf en sportief avontuur ook💪
    Ziet er mooi uit, al die verschillende landschappen. Ben wel een beetje jaloers🫣 Nou, lekker genieten, en zeker van al die terrasjes🥂 maar dat komt zeker goed!
  7. Claire:
    29 mei 2026
    Voor de verandering bergje af, ook wel fijn.