EEN FEEST OP WIELEN

Dag 17: La Flotte (Île de Ré) - Fouras

Zonnig 32 graden, windkracht W3

Vandaag gefietst: 53 km

Totaal gefietst: 1.224 km

Vandaag hebben we slechts 53 km gefietst, maar door de velle zon, een broeierige 32 graden en flink wat tegenwind voelde het weer als een flinke uitdaging. Maar we hebben de finishlijn gehaald!

Is dat nou wel leuk, fietsen met al die ontberingen? Absoluut! Je bent niet alleen sportief bezig, maar verbrandt ook een heleboel calorieën, zodat je ‘s avonds gerust een extra stukje taart kunt eten zonder je schuldig te voelen. En dat is niet alles! Tijdens het trappen maak je ook nog eens een gelukstofje aan, endorfine, waardoor je je een blijer mens voelt. Heb je ooit iemand met een chagrijnige blik op de fiets gezien? Ik eigenlijk niet! Het lijkt wel alsof de fietskilometers je zorgen even wegblazen en je een glimlach op je gezicht toveren. Fietsen is gewoon een feestje op wielen!

Nu zitten we in een gezellig hotel met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het kan niet beter!

Morgen gaan we met een veerboot in een halfuurtje naar Île-d'Aix. We nemen dan de fiets mee om dit kleine eiland te verkennen.

Het beloofd weer een geweldige dag te worden!

1. Jan W:
    13 juni 2025
    Have fun tomorrow!!!!
    Hoe zit het eigenlijk met de kuitenbijters deze tocht Mark???
  2. Mark:
    14 juni 2025
    Geen bijtgrage honden gezien…
  3. Mam:
    14 juni 2025
    Ik vind die vissershutjes pp het droge bijzonder. Heb je geen foto met vloed? Liefs